Sleep.

Hejsan , nu tänker ni kanske : Har hon fått internet nu?! Nej det har jag inte , för jag sitter fortfarande hemma hos Bea. Ja , jag ska faktiskt sova här.. Det började att vi gick från konfan och jag orkade inte åka hem och så vidare.. Så sa Bea tror jag att jag kunde kanske att jag kunde sova hos henne och så ringde vi runder och det gick för alla våra päron. Vi tog ett glädje skutt och 23 minuter efter det var vi påväg med ett tåg till Hässleholm (nej Bea bor inte där , men vänta det kommer...)  Och när vi hoppar av där så får jag en tanke läsare att jag tänkt fel att bussen går ju 5 över från Hässlehåla och jag trodde på att den gick 35 över men det gör den från Tyringe..(Tåget stannade i 10 minuter.. så det blev lite väl försenat) Så då fick att vi fick smått springa hem till min lägenhet och på 5 - 8 minuter han vi hem och ner och påväg till stationen igen för att vi skulle hinna med tåget 20 och 22 .. Det gjorde vi och vi beundrade dem nya ytterst vackra tågen , lila och allt.. Det gillar Amanda!
Sen traskade vi hem till Bea och åt precis och gjort färdigt matten och nu funderar vi på att dra på nattmössan och sova!
Låter mycket bra tycker jag faktiskt ! Sov gott Teens and older or younger..!


Btw.. Har ni oxå så när ni ska sova borta att ni börjar sakna eran säng jätte jätte mycket?! Det brukar jag  iallafall, och nu hade det varit underbart att sova i den , men Beas säng är säkert mycket lika skön! Men nu börjar ögonen dra ihop sig och detta inlägg blev MYCKET tråkigt... Enligt mig då..!




Sidecut eller neej?!

Rich Girl!


Hejsan tuffingar!
Nu e jag tillbaka saknat mig?! Nu e jag dessutom 14 år och en mössa och ett par byxor rikare!
Jag gillar just nu läget & jag tror mamma memorerade att Internet kommer idag , eller om någon dag!
Vilket jag hoppas mycket mycket på , och jag har även också flyttat .. Det har gått mycket bra! Och för er som inte vet så så har jag draget med mitt rum och familj till Hässleholm. Eller dem drog med mig dit och jag tog med mitt rum dit.
Jag trivs ytterst bra faktiskt! Pendlar buss gör jag , jaa! (skryter)

Nu sitter Bea här och spelar piano och sjunger så vackert så att tårarna börjar forsa fram (nästan)
Vid halv 5 så drar jag och Bea på oss ytterkläder och drar några meter till konfermationen som alla tycker att jag är sååååå konstig att jag gillar! Ytterst strange..tycker jag då.
Och på måndag är det även Lucia och jag är arrangerad där... Står i mitten av allt, nej inte Lucia .. Bara vanlig tärna... usch! Ville faktiskt vara tomte men det var 4:a redan som tydligen skulle vara det.. så jaja , nästa år ! Kanske Lucia då? Ska träna upp sång rösten och förmodligen växa mycket mer!

Men usch , detta inlägget blev inte så väldigt interessant... men har faktiskt saknat att blogga lite...! To bad.


Men vi hörs ju snart hoppas jag! Om inte så får ni ha det toppen som snoppen!

RSS 2.0